“Hedeflerim Olduğu İçin Buraya Geldim”

Spor Toto Süper Lig takımlarından Karabükspor’un Beşiktaş’tan sezon sonuna kadar kiraladığı Michael Eneramo, “Burada olmaktan çok mutluyum. Hedeflerim olduğu için buraya geldim” dedi.

SPOR 19.01.2014 13:12:40 0
“Hedeflerim Olduğu İçin Buraya Geldim”

Kırmızı-mavili takımın Nijerya’lı oyuncusu Eneramo, takım olarak her maça final gözüyle bakmaları gerektiğini söyledi.  Forma bulduğu müddetçe attığı gollerle takımın her maç üç puan almasına katkı sağlayacağını kaydeden Eneramo, “Karabükspor’da olmaktan çok mutluyum. Takımda gerçekten çok iyi bir arkadaşlık var. Buraya geldiğim günden beri çok iyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Bu takıma karşı birçok kez forma giyme şansı buldum ve gerçekten çok iyi bir takım. Teknik ekip ve teknik  direktörümüz çok iyi. Bu arkadaşlık ortamında olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedeflerim olduğu için buraya geldim. Beşiktaş’ta çok fazla forma şansı bulamadım. Forma bulduğum müddetçe attığım gollerle takımımın üç puanlar almasında katkılar sağlayacağım. Takım olarak da her maça final gözüyle bakmamız gerekiyor. Bu sebeple de inşallah Karabükspor’da çok iyi günler geçireceğiz” dedi.

 Öte yandan kırmızı-mavili takım devre arası kamp çalışmalarını günde çift idman ile Belek Titanic Deluxe Hotel’de sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda takım, sabah koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirirken, akşam ise topla çalışmalar gerçekleştiriyor. 


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °